Als member van het ZZP Zorgloket kunt u gebruik maken van onze juridische helpdesk ‘powered by Van As Advocaten’.

U kunt bij de helpdesk terecht voor:

Gratis vragenservice

Net zoals iedere ondernemer, wordt ook u geconfronteerd met juridische kwesties waarop u niet direct het antwoord weet. Antwoorden die voor u en uw bedrijf wel van groot belang kunnen zijn. Daarom kunt u met uw eerstelijns juridische vragen terecht bij Sanne Oonk, de juridisch adviseur van de helpdesk. Zij helpt u verder, waarna u kunt besluiten de kwestie daarmee zelf op te lossen, of de helpdesk vragen u hierbij verder te ondersteunen.  

 

Gratis incassoservice

Als ondernemer heeft u uw volle aandacht nodig voor uw goede klanten. Helaas zijn het uw debiteuren die in de praktijk de meeste aandacht vragen. Daarom kunt u gebruik maken van de incassoservice van de helpdesk. U draagt zorg voor de factuur en minimaal 1 herinnering met het verzoek alsnog binnen 14 dagen te betalen, de helpdesk draagt vervolgens zorg voor het gehele buitengerechtelijke incassotraject op basis van no cure no pay, waarbij het uitgangspunt is dat de incassokosten volledig worden verhaald op de debiteur. Indien het incassotraject niet succesvol is, adviseren zij u bovendien kosteloos over de mogelijkheden van een gerechtelijke procedure.

 

Betaalbaar juridische ondersteuning

Ook voor verdergaande juridische ondersteuning kunt u terecht bij de helpdesk die hiervoor zeer aantrekkelijke tarieven hanteert. De kosten voor een juridisch adviseur bedragen slechts € 75,- per uur en van een advocaat vanaf € 135,- per uur. Voornoemde tarieven zijn exclusief 6% kantoorkosten en btw. In veel gevallen kunnen de diensten ook worden geleverd op basis van een vooraf met u afgesproken fixed fee. Indien u voor rechtsbijstand bent verzekerd en u dit vooraf meldt, kunnen de kosten in veel gevallen zelfs op uw verzekeraar worden verhaald.

Het team

De juridische helpdesk wordt bemand door Sanne Oonk, LLB (juridisch adviseur) op de achtergrond ondersteund door mr. René Halfens (advocaat). Beide zijn werkzaam voor Van As Advocaten met vestigingen in Nieuwegein, Uden en Vianen.

Mw. S. (Sanne) Oonk, LLB, Paralegal

“Door volharding, inspanning en wilskracht, is niets onmogelijk”

 Mr. R.P.E. (René) Halfens, Advocaat

"Ondernemen is niet altijd je gelijk willen halen, maar wel altijd je winst pakken"

Voorwaarden

Voor de gratis services geldt een fair use beginsel, een en ander ter exclusieve beoordeling van de helpdesk.
Er kunnen aanvullende voorwaarden worden gesteld aan het in behandeling nemen van een vraag, incasso of een verzoek tot juridische ondersteuning.
Op de diensten van de helpdesk zijn de algemene voorwaarden van Van As Advocaten van toepassing. Deze treft u hier aan:

Klik hier